Fietsverhuur Zoutkamp

Ontdek het Lauwersmeergebied op zijn best. Hoor de stilte en de natuur, ruik de frisse lucht en ga helemaal op in de omgeving.
Fietsen is de puurste vorm van recreatie in een natuurgebied en met een degelijke e-bike voor iedereen goed te doen.

Fietsverhuur Zoutkamp heeft goede fietsen en e-bikes te huur. Bekijk de website van Fietsverhuur Zoutkamp voor meer informatie.

Bootverhuur Zoutkamp

Even heerlijk uitwaaien op het Lauwersmeer, op ontdekkingstocht door Groningen over de diepen en maren. Neem het roer in eigen handen en geniet van de mooie omgeving. Wie weet spot je wel een Zeearend of een Lepelaar. Een perfecte dag varen begint bij Bootverhuur Zoutkamp in het noord-westen van Groningen.

Bootverhuur Zoutkamp heeft mooie sloepen te huur. Bekijk de website van Bootverhuur Zoutkamp voor meer informatie.

Kano verhuur ’t Ol Gat

Bij camping ’t Ol Gat is het mogelijk om verschillende typen kano’s te huren. Ze verhuren 1 en 2-persoons kajaks, Canadezen en een buitenmodel 10 persoons Canadees. Zowel voor enkele personen als voor grotere groepen, voor een uurtje, een dag of meerdere dagen.
Bekijk de website van ’t ol Gat voor meer informatie.

Gruno Motoryachten verhuur

Sinds enige tijd is het mogelijk om bij Gruno een jacht te huren. Deze elegante motorjachten, met optimaal ruimtegebruik, bieden comfort tegen een aantrekkelijke prijs. Hun uitstekende vaareigenschappen garanderen ongeëvenaard vakantieplezier in een aantrekkelijk rivier- en merenlandschap. Kijk op www.gruno-motoryachten.com voor de mogelijkheden.