Restaurant “de Oude Sluis”

de Oude SluisRestaurant “de Oude Sluis”, gevestigd in de Noorderschans, aan het Hunsingokanaal.
Het restaurant zoekt de kwaliteit in goede service en vooral verse producten uit de nabije omgeving. Er wordt voornamelijk verse vis geserveerd, maar een goed stukje vlees zal niet ontbreken.

Voor meer informatie en openingstijden kunt u terecht op de website: www.deoudesluis.eu

Pizzeria Ristorante L’Ancora da Mario

Bij pizzeria ristorante L’Ancora da Mario kunt u genieten van de authentieke Italiaanse keuken. Onze missie is om met verse ingrediënten Italië naar Zoutkamp te halen. De Siciliaanse pizzakok Mario steekt de pure Italiaanse smaken in een modern jasje en gastvrouw Mady garandeert u van een gezellige avond.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website: pizzeria-lancora.nl

Vishandel Van der Heide

Voor verse en gebakken vis bent u bij
Vishandel van der Heide bij de dijk/Sluisweg
aan het juiste adres.

Café Cafetaria en ijssalon “De Boeter”

boeter_01In 2007 is de kroeg opgeknapt en omgebouwd tot een restaurant en ijssalon. Er kan zowel binnen als buiten op het ruime beschutte terras heerlijk gegeten en gedronken worden. Pittoresk gelegen aan de Zoutkamper binnenhaven met uitzicht op het Reitdiep kun je genieten van gezelligheid, eten en drinken en heerlijk Deens schepijs.

Voor meer informatie en openingstijden kunt u terecht op de website: www.deboeter.nl

 

Snackbar ’t Centrum Zoutkamp

snackbar_t_Centrum_01

Voor de iets snellere maar ook lekkere hap is snackbar ’t Centrum het juiste adres. Zowel binnen eten, als op het terras, of afhalen. Gevestigd aan de Sluisweg uiteraard in het centrum van Zoutkamp.

 

Meer informatie en openingstijden zijn te vinden op de Facebook pagina van Snackbar ’t Centrum

 

 

 

Restaurant “ZK86” en “de Deurenloods”

zk86Restaurant ZK86 is prachtig gelegen in de authentieke haven van Zoutkamp. Zowel het restaurant als eeterij “de Deurenloods” zijn gevestigd in de voormalige Deurenloods waar vroeger de oude sluisdeuren hun onderhoud kregen.

Iedere dag wordt er verse vis geserveerd, direct afkomstig van de visafslag bij Lauwersoog. Houdt u niet van vis? Er worden ook smaakvolle vleesgerechten, met vlees afkomstig van de ambachtelijke slager, en vegetarische gerechten geserveerd.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website: www.zk86.nl

Palingrokerij “Gaele Postma”

palingrokerijpostma_01Hét adres voor stoofaal, paling om te bakken, gerookte palingfilet (vacuüm verpakt) en gerookte poon. Om in de winkel te kopen, of heerlijk ter plekke eten binnen of buiten op het terras, uit de wind, smikkelen met uitzicht over het Reitdiep en de vissersvloot.

Gaele Postma vangt en rookt zijn eigen paling in Zoutkamp. In zijn winkel is de lekkerste paling te koop. Naast paling is er volop keus: gerookte makreel, rode poon, schelvis, schol, zalm, mosselen, haring én ongepelde garnalen.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website Palingrokerij Postma

Café & Partycentrum De Kegel

Café & Partycentrum De Kegel aan het Dorpsplein in het centrum van Zoutkamp is een leuk en gezellig café, waar regelmatig iets te doen is. Van Bingoavond tot muziek.