Grand Café Restaurant “de Oude Sluis”

de Oude SluisRestaurant de Oude Sluis, gevestigd in de Noorderschans, aan het Hunsingokanaal.
Het restaurant zoekt de kwaliteit in goede service en vooral verse producten uit de nabije omgeving. Er wordt voornamelijk verse vis geserveerd, maar een goed stukje vlees zal niet ontbreken.

Voor meer informatie en openingstijden kunt u terecht op de website: www.deoudesluis.eu

Restaurant “ZK86” en “de Deurenloods”

zk86Restaurant ZK86 is prachtig gelegen in de authentieke haven van Zoutkamp. Zowel het restaurant als eeterij “de Deurenloods” zijn gevestigd in de voormalige Deurenloods waar vroeger de oude sluisdeuren hun onderhoud kregen.

Iedere dag wordt er verse vis geserveerd, direct afkomstig van de visafslag bij Lauwersoog. Houdt u niet van vis? Er worden ook smaakvolle vleesgerechten, met vlees afkomstig van de ambachtelijke slager, en vegetarische gerechten geserveerd.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website: www.zk86.nl

Café Cafetaria en ijssalon “De Boeter”

boeter_01In 2007 is de kroeg opgeknapt en omgebouwd tot een restaurant en ijssalon. Er kan zowel binnen als buiten op het ruime beschutte terras heerlijk gegeten en gedronken worden. Pittoresk gelegen aan de Zoutkamper binnenhaven met uitzicht op het Reitdiep kun je genieten van gezelligheid, eten en drinken en heerlijk Deens schepijs.

Voor meer informatie en openingstijden kunt u terecht op de website: www.deboeter.nl

 

Palingrokerij “Gaele Postma”

palingrokerijpostma_01Hét adres voor stoofaal, paling om te bakken, gerookte palingfilet (vacuüm verpakt) en gerookte poon. Om in de winkel te kopen, of heerlijk ter plekke eten binnen of buiten op het terras, uit de wind, smikkelen met uitzicht over het Reitdiep en de vissersvloot.

Gaele Postma vangt en rookt zijn eigen paling in Zoutkamp. In zijn winkel is de lekkerste paling te koop. Naast paling is er volop keus: gerookte makreel, rode poon, schelvis, schol, zalm, mosselen, haring én ongepelde garnalen.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website Palingrokerij Postma

Snackbar ’t Centrum Zoutkamp

snackbar_t_Centrum_01

Voor de iets snellere maar ook lekkere hap is snackbar ’t Centrum het juiste adres. Zowel binnen eten, als op het terras, of afhalen. Gevestigd aan de Sluisweg uiteraard in het centrum van Zoutkamp.

 

Meer informatie en openingstijden zijn te vinden op de Facebook pagina van Snackbar ’t Centrum

 

 

 

Alie’s Buffet restaurant

DSC00433Alie’s buffet restaurant is gevestigd aan de Dorpsstraat, op de hoek met de Spuistraat. Er zijn regelmatig leuke aanbiedingen. Naast het buffet kunt u ook gebruik maken van de vernieuwde kaart. Of een heerlijk zoet, hartig en warme high tea! Vanaf april kunt u ook op het terras buiten zitten. Tevens is hier een officieel oplaadpunt punt voor elektrische fietsen.

Kijk voor meer informatie op de
facebookpagina Alie’s Buffet Restaurant