Reünie Zoutkamp

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 30/04/2016
Hele dag

Locatie
Het Kegelhuis


Zoutkamp was en is als vissersplaats een bijzondere plek om te wonen, te werken of op te groeien. Elke generatie heeft zijn eigen verhalen en zijn eigen herinneringen: Voor en na de afsluiting van de Lauwerszee, voor en na het verdwijnen van Heiploeg uit de dorpskern en zo zullen er nog vele andere voor’s en na’s zijn. We denken er graag aan terug en praten er graag over.
Het lijkt ons bijzonder om elkaar (weer) eens te ontmoeten en (weer) eens te spreken over hoe het was en hoe het is geworden.

Wij organiseren zaterdag 30 april 2016 een grote reünie voor alle inwoners en oud inwoners van Zoutkamp, voor iedereen die in Zoutkamp werkt of heeft gewerkt of die zich anders nauw bij het dorp betrokken voelt. Onze Reünie wordt mede mogelijk gemaakt door Loket Leefbaarheid.

Het centrale punt van de reünie zal in Kegelhuis ‘De Zeearend’ zijn, maar we beperken ons niet en willen het zo breed en compleet mogelijk opzetten. We proberen ook zo veel mogelijk mensen, via vele kanalen uit te nodigen om te komen. U kunt hierbij denken aan ouden en huidige bedrijven, scholen, clubs enzovoorts.

Aanmelden voor de Reünie kan hier of via reunie@zoutkamp.net.