Groot huisbezoek PG Zoutkamp

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 21/04/2015
19:30

Locatie
't Anker


Groothuisbezoek dinsdag 21 april 2015 19.30 in Het Anker

Die warme gemeenschap, die heb ik nodig!
De inspirerende diensten, daar leef ik van op!
Het delen met anderen, daarmee maak je het verschil!

We hebben allemaal zo onze eigen redenen waarom we de kerk niet kunnen missen. We hebben allemaal ons eigen verhaal over waarom we niet zonder de kerk kunnen en willen leven.
Het thema van het groothuisbezoek dit jaar is de kerk, en wat ons bij de kerk houdt. We gaan op een creatieve manier met elkaar in gesprek over wat ons motiveert om bij de kerk te zijn.

De opzet van de avond is als volgt. We beginnen met een kort spel waarin we onze verhouding met de kerk zichtbaar maken. Daarna gaan we in tweetallen hierover doorpraten. Tenslotte komen we weer als groep samen om uit te wisselen wat ons motiveert om bij de kerk betrokken te zijn. Dus bent u nieuwsgierig naar wat medegemeenteleden beweegt, dan moet u beslist komen!

Hartelijke groet namens het organisatiecomité,
Ida Mollema, Rinze Mook, ds. Ariaan Baan

*De kerkenraad wil graag een gesprek tot stand brengen in de gemeente over de vraag over wat voor gemeente wij willen zijn. De avond van 21 april is de aftrap van dat proces van bezinning. We kiezen er bewust voor om ons niet blind te staren op problemen maar om juist oog te krijgen voor het goede en het waardevolle in onze gemeente.