zaterdag 12 augustus, 11:16

ZoutkampHLDVG://facebook.com/">

Altijd al willen weten hoe dat nu gaat op een garnalenkotter? Grijp dan nu je kans!
... MeerMinder

Bekijk op Facebook
Bekijk op Facebook

woensdag 09 augustus, 21:14

Zoutkamp beleef(t) het! Op 2 september! ... MeerMinder

Bekijk op Facebook

zondag 06 augustus, 16:22

ZoutkampHLDVG heeft het bericht van Grachtenfestijn Groningen gedeeld. ... MeerMinder

Wil je ook meevaren richting de Zuiderhaven op 27 augustus? Er zijn diverse aanbrengtochten vanuit de gehele provincie: 7.00 uur. Aanbrengtocht vanaf Restaurant ‘Het Booze Wijf’ in Lauwersoog via Zoutkamp, Garnwerd, Reitdiep naar Groningen. 8.00 uur. Aanbrengtocht vanuit de haven van Appingedam via Damsterdiep en de Berlagebrug naar Groningen. 10.00 uur. Vanaf Camping Pool bij het Leekstermeer vaart de Young solar Challenge via het Hoendiep en de Eeldersluis naar de Zuiderhaven. 10.00 uur. Uitzwaaitocht vanaf Garnwerd via de Dorkwerdersluis en het Reitdiep met Trintella 4 Green voor duurzame wereldreis. Bij bovenstaande aanbrengtochten kunnen jullie je aansluiten om vervolgens te starten om 14.00 uur in de Zuiderhaven van Groningen. Zien we jullie 27 augustus? Kijk voor meer informatie op www.grachtenfestijn.nl of stuur ons een mail op info@grachtenfestijn.nl

Bekijk op Facebook

zondag 06 augustus, 16:17

ZoutkampHLDVG heeft het bericht van ZK86 gedeeld. ... MeerMinder

GEZOCHT Word jij onze nieuwe collega voor de bediening? Wij zijn per direct op zoek naar een nieuwe, spontane, enthousiaste en leergierige collega. Ben jij 20 jaar of ouder, heb je ervaring in de horeca en lijkt het je wat om onze gasten op de kade van de Zoutkamper haven te verwelkomen? Je kunt bij ons ongeveer +- 30 uur per week aan de slag. Je bent dan onderdeel van een jong team waarbinnen gezelligheid natuurlijk belangrijk is, maar ook veel gebrainstormd wordt over nieuwe ideeën. Daarbinnen is ook ruimte voor jouw eigen creatieve inbreng. Het wordt op prijs gesteld als je in het bezit bent van een certificaat sociale hygiëne, maar dit is geen vereiste. Klinkt dit als iets voor jou? Stuur dan je cv en korte motivatie op naar info@restaurantzk86.nl zodat we kennis kunnen maken!

Bekijk op Facebook

vrijdag 28 juli, 20:43

Vanaf augustus 2017 trekt Spinbarg met het historische vrachtschip De Familietrouw van het Veenkoloniaal Museum door de provincie Groningen. Op 10 locaties verspreid door de provincie kunt u het schip bezoeken. In het ruim staan twaalf kijkkasten: kleine theatertjes, waar u verhalen beleeft, vormgegeven en verteld door Groningse kunstenaars, animatoren, filmmakers en componisten.

De voorstelling duurt ongeveer een uur.

NB: De Familietrouw is lastig toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn. De voorstelling is minder geschikt voor hele jonge kinderen. Adviesleeftijd: 11+.

Vrijdag 13 oktober: 14.00 - 22.00 uur
Zaterdag 14 & zondag 15 oktober: 12.00 - 22.00 uur

Locatie schip: aan de kade voor het Visserijmuseum, Reitdiepskade 11, Zoutkamp

kaartverkoop via de website vanaf 1 augustus (dat is aanstaande dinsdag)
... MeerMinder

Bekijk op Facebook

vrijdag 28 juli, 08:06

Vandaag wordt het oud papier weer opgehaald. ... MeerMinder

Edo Wiersum, Lineke Zijlstra and 3 others like this

View previous comments

Sven VisserVraagje : ik ben vrijdag avond vaak niet thuis . Is het misschien mogelijk om een heen breng punt te creëren? Ik neem aan dat meer mensen hier wel tegen aan lopen ?! M.v.g.

3 weken geleden   ·  2
Avatar

Ingeborg NienhuisDe papierophaalploeg kan trouwens versterking gebruiken van een aantal stoere dames en/ of heren!

3 weken geleden
Avatar

Robin Boumalauwersoog

3 weken geleden
Avatar

Esmee PootsMark Stavasius

3 weken geleden   ·  1
Avatar

Comment on Facebook

Bekijk op Facebook

zondag 23 juli, 14:27

ZoutkampHLDVG heeft het album van Pinksterfeesten Zoutkamp gedeeld.

Pinksteren is alweer een paar weken geleden. Met dank aan Jan Gerdez en Jan van der Veen die vele foto's hebben gemaakt tijdens de Pinksterfeesten kunnen we nog een beetje nagenieten. De foto's zijn zojuist online gezet en delen we hier graag vanaf de pagina Pinksterfeesten Zoutkamp..
... MeerMinder

Tiny Zijlstra, Kebba Saidy and 5 others like this

View previous comments

Viola RispensDit is geloof ik alleen van pinkstermaandag. Zijn er ook foto's van zaterdag gemaakt, met het roeien? Daar moet mijn overwinning opstaan😅

3 weken geleden
Avatar

Comment on Facebook

Bekijk op Facebook

donderdag 20 juli, 20:49

ZoutkampHLDVG heeft 14 nieuwe foto's toegevoegd.

De vrijwillige brandweer van Zoutkamp had geen gebrek aan belangstelling bij hun oefening vanavond in de binnenhaven. Ploegchef Peter Postma voorzag de verschillende acties van commentaar.
Voor de brandweerlieden een geslaagde oefening en voor het publiek leuk en goed om te zien. Blij met onze brandweerlieden!
... MeerMinder

woensdag 12 juli, 19:09

ZoutkampHLDVG heeft de Er Gaat Niets Boven Groningen: Dark Sky Park Lauwersmeer van Er Gaat Niets Boven Groningen gedeeld.

Er Gaat Niets Boven Groningen
VisitZoutkamp! Er gaat niets boven Zoutkamp! Het leukste dorp van Groningen!
... MeerMinder

Ontdek het Nationaal Park Lauwersmeer. Waar het zo donker wordt dat je alles kunt zien www.visitgroningen.com/lauwersmeer

Bekijk op Facebook

dinsdag 11 juli, 08:44

ZoutkampHLDVG heeft een nieuwe foto toegevoegd. ... MeerMinder

Bekijk op Facebook

dinsdag 11 juli, 07:51

Zaterdag 22 juli BINGO met superronde!! ... MeerMinder

Bekijk op Facebook

donderdag 06 juli, 09:47

ZoutkampHLDVG heeft het bericht van Dorpsbelangen Zoutkamp gedeeld. ... MeerMinder

Aanstaande maandag 10 juli is er van 16:00 tot 20:00 een inloopmiddag/avond voor dorpsbewoners en belangstellenden wat betreft ons deel van het project Rondje Lauwersmeer. Samen met de Provincie en de Gemeente hebben we plannen opgemaakt om het dijkgebied aantrekkelijker te maken. We zetten vooral in op onderhoud en herstel, maar willen ons geen kansen laten liggen. De dijken en sluizen moet netjes en toegankelijk zijn. Het geheel moet aangekleed worden in plaats van afgebroken. Ook hebben we het plan om het gedeelte tussen onze sluizen in te richten voor recreatie, zoals de afgelopen jaren vaker is besproken. De plannen zijn nog in concept, er is dus veel ruimte voor inspraak en meningen van jullie! Omdat het wel érg kort dag is en daardoor niet iedereen de mogelijkheid heeft om langs te komen, organiseren we op 19 september een tweede vergelijkbare sessie.

vrijdag 30 juni, 13:15

Stichting Welzijn Ouderen Zoutkamp e.o. organiseert op woensdag 30 augustus 2017 een bustocht naar Blauwe Stad.

9:30 Vertrek richting Blauwe Stad
10:35 Rondvaart door de Blauwe Stad inclusief koffie/thee/cake
12:30 Lunch in Nieuwolda
13:30 Door Oost-Groningen naar Emmererfscheidenveen voor een bezoek aan de woonboot van Nelis en Leentje. Dat wordt een verrassend bezoek voorzien van koffie/thee en gebak begeleidt door accordeonmuziek van Nelis.
16:30 Richting Zoutkamp waar we rond 18:00 uur weer aan zullen komen.

Er is plaats voor 50 personen dus vraag gerust vrienden, familie of buren mee. Kosten zijn € 15,00. U kunt zich opgeven bij Trijn Zijlstra of Baukje Zwart.
... MeerMinder

Petra Van Dalen, Mia Veninga and 1 other like this

View previous comments

Joke de WitAls het lukt ben ik ook de partij. Leuk dat ik mee mag.

2 maanden geleden
Avatar

Comment on Facebook

Bekijk op Facebook

vrijdag 30 juni, 11:20

ZoutkampHLDVG heeft een foto van Sportdorp Zoutkamp gedeeld.

Sportdorp Zoutkamp eindshow vanavond!
... MeerMinder

Eindshow Sportdorp Zoutkamp!! 30 juni 2017 van 19.00 - 21.00 uur in de gymzaal Streetdance - Freerunning - Zumba Iedereen is welkom!!

www.facebook.com/ZoutkampHLDVG">Bekijk op Facebook